1 червня стартує онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів»

 

Чи безпечні продукти, які ми купуємо та їмо щодня? Чи обманюють нас виробники? Чи вміємо ми захищатись? Якщо бажаєте дізнатися відповіді на ці питання тоді хутчіше реєструйтеся на онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».
Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Ви довідаєтесь про сучасне виробництво та обіг харчових продуктів за допомогою розгляду та аналізу кращих світових практик.
Онлайн-курс стартує 1 червня та проводитиметься на безкоштовній основі. Реєстр учасників за посиланням https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about
Курс стане у нагоді усім – представники бізнесу дізнаються, які нові вимоги тепер ставляться перед ними, фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері.
Довідково. Онлайн-курс створено та впроваджується в рамках Проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України та Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.



З сайту облдержадміністрації